İBB’nin karantina günlerinde havai fişek gösterisi tepki çekti

İBB’nin karantina günlerinde havai fişek gösterisi tepki çekti

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Boğazı’nda havai fişek ve ışık gösterisi yapması vatandaşlar tarafından tepki çekti. Karantina günlerinde 3-5 dakikalık gösteri için gereksiz harcama ve israf yapılmasını eleştiren vatandaşlar ”sokaklar boş olsa da israf yapmak isteyenler için önemli değil” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Akşam 21.05’te başlayan ışık ve hava fişek gösterisi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarından ve İBB TV’den canlı yayınlandı. Ortaköy ve Kuzguncuk sahillerinde konumlanan 3 tekneden, 3 dakika 30 saniye boyunca havai fişekler fırlatıldı.

VATANDAŞLARDAN ELEŞTİRİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 19 Mayıs 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Boğazı’nda havai fişek ve ışık gösterisi yapması vatandaşlar tarafından tepki çekti. Karantina günlerinde 3-5 dakikalık gösteri için gereksiz harcama ve israf yapılmasını eleştiren vatandaşlar ”sokaklar boş olsa da israf yapmak isteyenler için önemli değil” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN