Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz vefat etti

Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz vefat etti

Bir süredir tedavi altında olan eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz vefat etti.

Bir süredir tedavi altında olan eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz vefat etti.

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, “Galatasaray Spor Kulübü 37. Başkanı Mustafa Cengiz’i kaybettik. Başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevdiklerine ve camiamıza başsağlığı dileriz” denildi.

TFF’den Mustafa Cengiz için taziye mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu, vefat eden eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için taziye mesajı yayımladı.
TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda, “Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Sarı-Kırmızılı kulübünün bir önceki dönem başkanlığını yapan ve 71 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Cengiz, Türk futboluna değerli katkılarda bulunmuştu. Merhum Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan Mustafa Cengiz için taziye mesajı

Fenerbahçe ve Beşiktaş, vefat eden eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz için taziye mesajı yayımladı.
Fenerbahçe, Mustafa Cengiz için yayımladığı taziye mesajında, “Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş, Mustafa Cengiz için yayımladığı taziye mesajında, “Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına başsağlığı dileriz” paylaşımında bulundu. (İHA)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN