Op. Dr. Sedat Ozan, çocukluğunu ve gençliğini yaşadığı Üsküdar’ı gezdi

Op. Dr. Sedat Ozan, çocukluğunu ve gençliğini yaşadığı Üsküdar’ı gezdi

Üsküdar, binlerce yıllık tarihiyle dikkat çekmiş, ülkemizde ve dünyada ün yapmış isimleri yetiştirmiş, milletvekilinden Cumhurbaşkanı’na kadar bir çok ismi bünyesinde barındırmıştır. İşte, bunlardan biri de Kocaeli Darıcı Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başarılı hekimlerinden Üroloji Uzmanı Op. Dr. Sedat Ozan, çocukluğunun ve gençlik yıllarının geçtiği Üsküdar’ı gezdi… Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji […]

Üsküdar, binlerce yıllık tarihiyle dikkat çekmiş, ülkemizde ve dünyada ün yapmış isimleri yetiştirmiş, milletvekilinden Cumhurbaşkanı’na kadar bir çok ismi bünyesinde barındırmıştır. İşte, bunlardan biri de Kocaeli Darıcı Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin başarılı hekimlerinden Üroloji Uzmanı Op. Dr. Sedat Ozan, çocukluğunun ve gençlik yıllarının geçtiği Üsküdar’ı gezdi…

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Sedat Ozan, Üsküdarlı işadamı Erol Demirbağ ile birlikte, çocukluğu ve gençlik yıllarını yaşadığı Üsküdar’ı ziyaret ederek, o günlere dair hasret giderdi.

Burhaniye Mahallesi’ndeki geçmişe dönük hatıralarını yâdeden Op. Dr. Sedat Ozan, yakın dostu işadamı Erol Demirbağ’ın iştirakiyle gerçekleştirdiği ziyaretinde, o yıllarda yaşadığı masumiyeti, güzelliği ve dostluğun önemine değindi.

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Uzmanı Op. Dr. Sedat Ozan, emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Üsküdarlı işadamı Erol Demirbağ’dan, ilçedeki kentsel dönüşüme dair bilgiler de aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN