İngiltere’yi tarihi hatadan çeviren profesörden pes dedirten yanlış

İngiltere’yi tarihi hatadan çeviren profesörden pes dedirten yanlış

İngiltere’de yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle, hükümeti sürü bağışıklığı stratejisinden döndürerek sosyal mesafe ve izolasyon tavsiyesi veren Imperial College Salgın Hastalıklar Merkezi Direktörü Prof. Neil Ferguson, kız arkadaşıyla iki kere buluşmasının ortaya çıkmasının ardından görevinden istifa etmek zorunda kaldı. SAGE’de de görevli epidemiyolog, hatasını kabul edip İngiliz halkından özür diledi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Imperial College’da görevli epidemiyolog Prof. Dr. Neil Ferguson, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirleri ihlal ettiğinin ortaya çıkmasının ardından, bilim kurulundaki görevinden istifa etti.

İNGİLİZ HALKINDAN ÖZÜR DİLEDİ

İngiltere’nin Acil Durumlarda Bilimsel Danışma Grubu’nda da (SAGE) bulunan Ferguson, istifa ederken hatasını kabul edip İngiliz halkından özür diledi.

BAĞIŞIKLIK KAZANDIĞINI DÜŞÜNMÜŞ

Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından evinde kendisini 14 gün karantina altına alan ve olaya ilişkin açıklama yapan Ferguson, Kovid-19’a karşı bağışıklık kazandığı için sevgilisi ile buluştuğunu söyledi.

İNGİLTERE’Yİ TARİHİ HATADAN DÖNDÜRMÜŞTÜ

Prof. Neil Ferguson, İngiliz hükümetini sürü bağışıklığı stratejisinden döndürerek sosyal mesafe ve izolasyon tavsiyesi vermişti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN