AK Parti Milletvekili Osman Boyraz’dan Özgür Özel’e: Büyücü Gargamel’e özenmiş

AK Parti Milletvekili Osman Boyraz’dan Özgür Özel’e: Büyücü Gargamel’e özenmiş

AK Parti Milletvekili Osman Boyraz, TBMM’de ‘darbe’ imalı açıklamalar yapan CHP’li Özgür Özel’e sert tepki göstererek

AK Parti Milletvekili Osman Boyraz’ın açıklaması şu şekilde;

Müneccim şekeri yemiş bir ağızla kehanette bulunan ve “Saray Rejimi”nin sonu gelecek derken ‘saray’ retoriği üzerinden Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsında AK Parti iktidarına saldıran ‘Özgür Oğlan’  eleştiri ihtirasını itham ve küfür infialine dönüştürürken; elindeki lanetli süpürgesi ile ‘Büyücü Gargamel’e özenmiştir. Mevhumlar karşısında zerre sorumluluk hissetmeden sübjektif vehimleri ile çıkarımda bulunurken çizdiği kış manzarasına bakanların zatürre olmasını bekleyen sahtekar ressamlar gibi kiralık vicdanıyla milli vicdanı karalama gayretindedir.

“DEMOKRASİ VE CUMHURİYETİN SONUNU GETİRMEK İSTEYEN MİLLİ İRADE DÜŞMANLARI”

Eleştiri özgürlüğünü küfür ve itham infiali sananlar bilsin ve bilinmelidir ki; AK Parti bu ülkede milli iradenin ve demokrasinin teminatıdır. Başlangıcı rey sandığıdır, sonunu da milletin önüne konulan rey sandığı belirler. Bu sandık ‘Özgür Oğlan’ın cebinde olmadığına göre AK Parti iktidarı’nın sonuna dair cümle kuranlar hangi örgütlerin silah ve cephane sandığına güvenmektedirler?!.. Bu ülkede AK Parti’nin sonunu seçim sandığı ile değil de silah ve cephane sandığı ile getirmek isteyenler, demokrasi ve cumhuriyetin sonunu getirmek isteyen milli irade düşmanlarıdır. Bunlar kendi kurdukları düzeni ve yaptıkları düzenbazlıkları Atatürk’ün kurduğu düzen gibi gösterirken, her türlü düzenbazlıkları için Atatürk’ü istismar eden, Atatürk’ün kemiklerinin ne zaman sızladığına, O’nun ne zaman sevindiğine ve ne zaman üzüldüğüne karar veren Atatürk bezirganlarıdır.

“SENİ BU KEHANETE KİM YA DA KİMLER AZMETTİRİYOR?”

İstiskal ve istismar etmeyi kendine özel özgürlük sanan müneccim şekeri yemiş malum şahsa sormak istiyorum; seni bu kehanete kim ya da kimler azmettiriyor? Hangi istihbarat örgütlerinin, hangi millet düşmanlarının gazına geliyorsun? Siyasetin dili umacı kehanet değil, sosyal bedahattir. Sen  bu milletin bahçesine tünemiş kiralık baykuş, kimin adına ötüyorsun?

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN