TBMM’de tartışma çıktı: MHP ve HDP grupları arasında gerginlik yaşandı

TBMM’de tartışma çıktı: MHP ve HDP grupları arasında gerginlik yaşandı

Meclis Başkanvekili Levent Gök başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu’nda MHP ve HDP’li vekiller arasında tartışma yaşandı. Milletvekilleri oturuma maskeleriyle katılmıştı, aralarında mesafeler vardı, önlerinde dezenfektan ve sosyal mesafe kurallarına uyarak Genel Kurul çalışmalarını yürütüyorlardı. Ancak gündem dışı terör tartışması milletvekillerini yumruklaşmanın eşiğine getirdi. İlk sözü AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal almıştı. Diyarbakır’da yaşanan hain terör saldırısını lanetlemiş, terörle mücadelenin […]

Meclis Başkanvekili Levent Gök başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu’nda MHP ve HDP’li vekiller arasında tartışma yaşandı.

Milletvekilleri oturuma maskeleriyle katılmıştı, aralarında mesafeler vardı, önlerinde dezenfektan ve sosyal mesafe kurallarına uyarak Genel Kurul çalışmalarını yürütüyorlardı. Ancak gündem dışı terör tartışması milletvekillerini yumruklaşmanın eşiğine getirdi.

İlk sözü AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal almıştı. Diyarbakır’da yaşanan hain terör saldırısını lanetlemiş, terörle mücadelenin devam ettiğini belirtmiş ve HDP’yi de kastederek terör sevicilerine yönelik bir lanetleme söyleminde bulunmuştu. Sonrasında söz alan MHP Milletvekili Cemal Enginyurt da yine benzer bir eleştiride bulundu. 

(CNN)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN