İşadamı Talip Emiroğlu, Giresun’a verdiği sözü yerine getirdi

İşadamı Talip Emiroğlu, Giresun’a verdiği sözü yerine getirdi

Piraziz’e yapılacak hastane için 5 dönüm arsa bağışlayacağının sözünü veren iş adamı hemşehrimiz Talip Emiroğlu bugün Giresun’a gelerek, yapılan imza töreniyle hastane için verdiği sözü yerine getirdi.

Giresun Piraziz’e yapılacak hastane için 5 dönüm arsa bağışlayacağının sözünü veren iş adamı Talip Emiroğlu, Giresun’a gelerek yapılan imza töreniyle hastane için verdiği sözü yerine getirdi.

Yapılan devir törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ahmet Bal, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Titanic Otelleri Sahibi Muzaffer Aygün, İl Müftüsü Muhittin Oral, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, AK Parti Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Piraziz İlçe Başkanı Ünal Aşık ve Piraziz Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ile vatandaşlar katıldı.

Talip Emiroğlu: “Piraziz’e, Giresun’a hayırlı olsun. Ne mutlu bize ki, oradaki yerimiz bundan daha güzel değerlendirilemezdi. Bu hayra vesile olan Sn. Hasan Turan kardeşimize teşekkür ediyorum. İnşallah hastane kısa zamanda yapılarak, milletimizin derdine deva olur” diyerek duygularını ifade etti.

Törene katılan milletvekili Hasan Turan da, verdiği sözün arkasında duran Talip Emiroğlu‘na teşekkür ederek, “Ben birkaç yıldır ilçemize hastane yapılması için uğraşıyordum. Giresun vekillerimizin de desteğini alarak gerekli müracaatları yapmıştım. Sağlık Bakanımız: ‘Verelim Hasan Bey’in ilçesine bir hastane’ deyince, süreci başlattık” diyerek mutluluğunu belirtti.

Tören, hayırsever iş adamı Talip Emiroğlu ve diğer katılımcıların gerekli belgeleri imzalamasının ardından sona erdi… (Piraziz Haber)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN