Sosyal medya onu konuşuyor! Erdoğan’a aşı yapan doktor…

Sosyal medya onu konuşuyor! Erdoğan’a aşı yapan doktor…

Dün sürpriz bir şekilde Ankara Şehir Hastanesi’ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs aşısı oldu. Erdoğan aşı yaptırdığını, Telegram hesabı üzerinden “Ben de aşı oldum” diye duyurdu.

Erdoğan’ın aşı olduğu anların fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kullanıcılar aşıyı yapan doktoru İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na benzettiler. İmamoğlu da bir Twitter kullanıcısının “İmamoğlu mu o” şeklindeki mesajına, “Hayır ben değilim” diyerek gülen surat emojisi ile yanıt verdi. Erdoğan’a aşıyı yapan o doktor ise Ankara Şehir Hastanesi İdare ve eğitim sorumlusu İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. İhsan Ateş’ti.

KOCA: DÜNYADA ÖRNEĞİ YOK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hastanede eşlik eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da şunları söyledi:

“Bu salgından kurtulabilmenin en önemli yolunun aşı olduğunu biliyoruz. O nedenle vatandaşlarımızın sırası geldikçe mutlaka olması gerektiğine inanıyorum. Sistemde bugün canlı olarak Türkiye’de ne kadar aşı yapıldığını göstermiş olduk. Dünyada bu kadar ilk gün aşı yapan ve canlı olarak yayınlayan başka ülke var mı bilmiyorum. Bu süreci şeffaf bir şekilde götüreceğimizi belirtmek istiyorum. Ayrıca iller bazında da ne kadar aşının yapıldığını göstermek istiyoruz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN