Soros’tan seçim açıklaması! ‘Endişe duyuyorum’

Soros’tan seçim açıklaması! ‘Endişe duyuyorum’

George Soros, ABD’de yapılacak seçimle ilgili ilginç bir açılamada bulundu. Facebook Kurucu ve CEO’su Mark Zuckerberg’in ABD Başkanı Donald Trump’ı yeniden seçtirmek için çalıştığını iddia eden Soros,’herhangi bir şekilde’ artık şirketin yönetiminden alınması gerektiğini belirtti.

George Soros “Facebook, Trump’ı yeniden seçtirmek için çalışıyor. Çünkü onun işi için iyi seçenek.” diyor.

Milyarder yatırımcı George Soros The New York Times gazetesinde yayımlanan yazısında Facebook Kurucu ve CEO’su Mark Zuckerberg’i hedef aldı.

Yazısında önceki hafta Davos’ta katıldığı bir yemekte kendisine Facebook’un 2016 ABD Başkanlık Seçimleri dönemine göre ‘daha sorumlu davranıp davranmadığının sorulduğunu aktaran Soros bu soruya “Hiç sorumlu davranmıyorlar. Facebook (ABD Başkanı) Trump’ın seçilmesine yardımcı oldu. Korkarım ki 2020’de bunu tekrarlayacak” cevabını verdiğini ifade etti.

Facebook ile Trump arasında gayriresmi bir işbirliği olabileceğini iddia eden Soros yazısına şöyle devam etti:

“Bu işbirliği kapsamında Facebook Trump’a yeniden seçilmesi için yardımcı olacak. Trump da karşılığında Facebook’u regülatörlere ve basına karşı koruyacak. Facebook bu iddiayı yalanladı ancak ben bu yalanlamanın doğru olmadığına inanıyorum. Bence Trump ve Facebook CEO’su Zuckerberg çıkarlarının ortak olduğunun farkında: Trump yeniden seçilmek, Zuckerberg ise daha çok para kazanmak istiyor.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN