Son dakika: Ali Koç’tan Mesut, Hazard ve Perotti açıklamaları!

Son dakika: Ali Koç’tan Mesut, Hazard ve Perotti açıklamaları!

Süper Lig’in 19. haftasında Ankaragücü’nü 3-1 yenen Fenerbahçe’de başkan Ali Koç maçın ardından açıklamalar yaptı. Transfere dair konuşan Ali Koç, “Geçmişte büyük yıldızlardan verim alınamadığı oldu ama öyle endişemiz yok. Onlar elin oğlu, Mesut Özil evin oğlu” ifadelerini kullandı. Koç ayrıca sakatlanan Perotti’nin durumu ve transfer gündeminde olduğu öne sürülen Eden Hazard’a dair de açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ankaragücü’nü 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ali Koç’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“BEŞTE BEŞ YAPTIK, MUTLUYUZ”

“Mutluyuz, 5’te 5 yaptık. Perşembe zor maçımız var. Devre arasına 2 maç kaldı ve 2 maçı da kazanırsak önemli bir adım olur. Sivas zor deplasman, tek tek bakıyoruz. İyi oynamadan da kazandığımız maçlar var. 5 maçta 15 atıp, 3 gol yedik. En iyisi takımda bir hava ve inanmışlık var. Aile olma yolunda önemli işaretler görüyorum. Yol çok uzun, inişler ve çıkışlar olacak. İniş olacaktır ama inşallah kısa süreli olur. Oyuncularımızı ve takımı kutluyorum. Maçları erken koparırsak genç arkadaşlara da süre veririz. Hedef odaklanmış şekilde devam ederiz”

“MESUT BU TAKIMA LİDERLİK YAPSIN İSTİYORUZ”

“Mesut Özil rüyası daha gerçekleşmedi. Mesut’a ve ailesine hoş geldin diyorum. Hem kulübe hem de ülkesine hoş geldi. Büyük bir marka transferi. Cumartesi akşamından itibaren dünya çapında bu transferin ne kadar konuşulduğunu göreceksiniz. Bizim için önemli olan Mesut’un parçası olması. Bu takımın her bir parçası önemlidir. Bu takıma liderlik yapmasını istiyoruz.

“MESUT BU EVİN OĞLU”

“Mesut’un ne olduğunu dünyaya bir kez daha göstermesini istiyoruz. Şampiyonluk yolunda bize katkı sağlamasını bekliyoruz. Kariyerli isimler Türkiye’ye geldi ama beklenenler gerçekleşmedi. Böyle bir endişemiz yok. Bildiğimiz Mesut’un küçüklüğünden beri aşık olduğu takımında ve ülkesinde oynayacak. Mesut’un diğer yabancılardan farkı var. Onlar elin oğlu, Mesut evin oğlu. Burada büyük bir fark var. Çok şükür hiçbir sakatlığı yok”

“İMZA GÜNÜNDE REKOR İSTİYORUM”

“Mesut Özil için uçağı takip etmek amacıyla 1 milyon kişi aynı anda 315 bin kişi uygulamaya bakmış. Bu bir rekor. 595 bin tweet. Fenerbahçe taraftarı inandı, inşallah Mesut da karşılığını verir. Yakın zamanda imza töreni olacak. İşin resmiyete dökülmesi lazım. Transferin detaylarını da transfere katkı sağlayanların da kimler olduğunu, nasıl olduğunu anlatacağız. Taraftarımız desteğe devam etsin. Maddi desteğe de ihtiyaç var. Formalara ilgi olacağını biliyorum. İmza gününde Fener Ol ile bir rekor istiyorum”

“PEROTTI İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM”

“Çok fazla sakatlıkla uğraşıyoruz. Diego Perotti bir riskti. Burada 4 maç oynadı, 3 maçta 3 puan alamızda büyük katkısı oldu. Ancak ne yazık ki talihsiz şekilde sakatlığı tekrarladı. Bu sezon faydalanamayacağız. Yaptığımız anlaşma çerçevesinde adımlarımızı atacağız. Çok üzülüyorum, çok karakterli biri ama istediğimiz gibi olmadı.”

VEDAT MURİÇ’LE İLGİLENİYORLAR MI?

“Vedat Muriç ile ilgili hocamızdan ve Emre Belözoğlu’ndan gelen bir şey yok. Vedat’ın dönmesiyle ilgili de bildiğim bir şey yok. Vedat’ı seven bir ağabeyi olarak muvaffak olmasını istiyorum. İnşallah orada kalır ve hayallerinin üzerinde başarı gösterir. Sabırlı olması lazım, morali bozuk olabilir. Vedat buranın çocuğu, dönmesi gibi bir durum olursa konuşuruz”

EDEN HAZARD GÜNDEMDE Mİ?

“Eden Hazard mı? Size de şaşırıyorum. Böyle bir şey yok”

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

“Kulüpler Birliği Başkanı olmam gibi bir durum konuşulmadı. Dört büyük kulüpten birinin başkanı, Kulüpler Birliği’ne başkan olmalı. Geçen bir arkadaşımız bu fikri söyledi, adını vermeyeyim. Bir önceki sezonun başkanı, yeni senede Kulüpler Birliği başkanı olmalı. Olaya ilkesel yaklaşmalıyız”

“YAYINCI KURULUŞLA İLGİLİ SIKINTIMIZ DEVAM EDİYOR”

“Yayıncı kuruluşla ilgili sıkıntımız devam ediyor. Taraftarlarımız lütfen hazır olsunlar, bu konuyu boşlamasınlar. Bazı şeyleri çekinmeden yapmaları bardağı taşırmıştı. Biz de adım adım tepkimizi koymaya devam ediyoruz. Röportajlarda ne oldu bilmiyorum ama sanırım giyilen tişörtü beğenmedikleri için röportajlar yayınlanmadı. Biz adil, tarafsız, eşit bir yayın ilkesi istiyoruz”

BRIGHT OSAYI-SAMUEL TRANSFERİ NE DURUMDA?

“Bright Osayi-Samuel önemli bir oyuncu, erken gelmesini istiyorduk ama bize sunulan şartları kabul edemeyiz. O tarz bir kanada ihtiyacımız var. Ofansif orta saha, stoper ve Samuel’in yerine birine bakmamız gerekiyor. Onunda dışındaki nasıl bir hamle yapacağımıza hocamızdan gelen istek doğrultusunda bakarız. Sakatlık olursa duruma bakarız, inşallah olmaz. Yazın yoğun bir transfer dönemi geçirmek istemiyoruz. Bir, iki dokunuşla devam etmek istiyoruz”

“MUSTAFA CENGİZ’E SAYGIM VAR”

“Mustafa Cengiz ile yan yana oturuyoruz, medeni insanlarız. Kendi camialarımız için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kendisine sevgi ve saygım vardır.”

HABERTÜRK

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN