Senatör Graham kendini karantinaya aldı

Senatör Graham kendini karantinaya aldı

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, geçtiğimiz hafta ABD Başkanı Donald Trump’ı ziyaret ettikten sonra koronavirüs için pozitif test edilen Brezilya Devlet Başkanlığı İletişim Sekreteri Fabio Wajngarten ile teması yüzünden kendisini karantinaya aldığını söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ve koronavirüs tespit edilen Brezilya Devlet Başkanlığı İletişim Sekreteri Fabio Wajngarten’i kabul ettiği Mar-a-Lago’daki görüşmede yer alan Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham kendini karantina altına aldı.

Güney Carolina Cumhuriyetçi Parti ofisinden yapılan açıklamada, Brezilya Devlet Başkanı Başkan Jair Bolsonaro ve heyette yer alan Fabio Wajngarten’a atıfta bulunularak, “Senatör Graham geçen hafta sonu Mar-a-Lago’daydı. Wajngarten ile doğrudan temas kurduğunu hatırlamıyor. Doktorunun tavsiyesi ve tedbir gereği yapılan test sonuçları gelene kadar kendisini karantinaya aldı” ifadeleri kullanıldı.

Trump’a en yakın isimlerden birisi olarak kabul edilen Graham, Matt Gaetz, Doug Collins ve Mark Meadows’tan sonra kendisini karantinaya alan vekiller listesine katıldı. Başkan Trump ile Bolsonaro ile el sıkışmasına rağmen koronavirüs testine gerek olmadığını açıklamıştı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN