Sakarya’da insana ait olduğu tahmin edilen kemik ve et parçaları bulundu

Sakarya’da insana ait olduğu tahmin edilen kemik ve et parçaları bulundu

Sakarya’nın bir çanta içerisinde insana ait olduğu tahmin edilen kemik ve et parçaları bulundu. Çantada bulunanlar İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kemiklerden elde edilecek DNA profili ile, kayıp başvurularıyla karşılaştırılacak. Öte yandan çalışmalar sırasında bir ayak bulundu.

Serdivan ilçesi Yazlık Mahallesi ile Adapazarı ilçesi Karakamış Mahallesi arasından geçen Çark Deresi’nde eski bir çanta içinde insana ait olduğu düşünülen kemikler bulundu.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü’ndeki otopsi merkezine götürülen kemiklerin kol ve bacağa ait olduğu ortaya çıktı.

Kemiklerden alınan doku örneği, DNA profilinin çıkartılarak kayıp başvurularıyla karşılaştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

OLAY YERİNDE BİR ÇANTA DAHA BULUNDU

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam çanta içerisinde insana ait kemik ve et parçaları bulunmasının ardından aynı bölgede bugün yeniden çalışma yaptı. Olay yerinin yakınlarında bir çanta daha bulundu. Bu çantadan da et ve kemik parçaları çıktı. Bölgede ceset araması yapmak için Yalova Emniyet Müdürlüğü’nden dalgıç polisler de geldi.

BİR AYAK BULUNDU

Sakarya’da, Çark Deresi içerisi ve kenarlarında polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma genişletildi. Çalışmalar sırasında bir ayak bulundu. Bölgede ayrıca aynı tipte içi boş bir çanta ile içerisinde elbiselerin bulunduğu büyük bir poşet bulundu.

Burada diğer parçalarla eşleştirilen parçaların aynı cesede ait olduğu belirlenirken, cinayetin yaklaşık 1 ay önce gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin hem dere içinde hem de karada yaptığı arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Hürriyet

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN