Polisten havadan helikopterle corona virüs uyarısı!

Polisten havadan helikopterle corona virüs uyarısı!

Gelen bir son dakika haberine göre; Adana’da polis, corona virüs salgını için alınan önlemler kapsamında, helikopterlerle vatandaşlara anons yaparak, “Kendi sağlığınız ve çevrenizdekilerin sağlığı için evinizde kalın. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştır” uyarısında bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, corona virüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında, kent genelinde sokağa çıkan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Polis helikopteri […]

Gelen bir son dakika haberine göre; Adana’da polis, corona virüs salgını için alınan önlemler kapsamında, helikopterlerle vatandaşlara anons yaparak, “Kendi sağlığınız ve çevrenizdekilerin sağlığı için evinizde kalın. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştır” uyarısında bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, corona virüs salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında, kent genelinde sokağa çıkan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Polis helikopteri ve ekip otolarıyla kent genelinde denetime çıkan ekipler, megafonla anons yaparak, ‘Kendi sağlığınız ve çevrenizdekilerin sağlığı için evinizde kalın.

65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştır’ uyarısı yaptı. Bazı vatandaşlar da evlerinin balkonuna çıkarak, alçak uçuş yapan helikopteri cep telefonlarıyla görüntüledi. Uygulamanın devam edeceği öğrenildi.

Kentte yeni tip corona virüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında özel araçların kente giriş- çıkış yasağı saat 00.00 itibariyle uygulanmaya başlandı.

Kentin giriş- çıkışlarında önlem alan güvenlik güçleri ikameti Adana’da olmayanların kente girişine izin vermedi. Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda uygulama yapan polisler, gişelerden giren araçların tamamını durdurarak sürücülerin kimliklerini kontrol etti; ikameti kentte olanlara izin verdi.

Kentin giriş- çıkışlarında önlem alan güvenlik güçleri ikameti Adana’da olmayanların kente girişine izin vermedi.

Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda uygulama yapan polisler, gişelerden giren araçların tamamını durdurarak sürücülerin kimliklerini kontrol etti; ikameti kentte olanlara izin verdi.

Milliyet

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN