Öğretmen değil, o bir melek! Emine Taş…

Öğretmen değil, o bir melek! Emine Taş…

41 yıllık öğretmenlik hayatında binlerce öğrenci yetiştiren Ankara Şehit Harun Parlak İlkokulu öğretmeni Emine Taş, 2018 yılında yakalandığı kanser hastalığından sonra meslek hayatına ara vermek zorunda kaldı. Yoğun bakıma alınan ‘eğitim meleği’ Emine Taş’ı, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmıyor. Ankara Şehit Harun Parlak İlköğretim Okulu’nun öğretmeni… O sadece öğretmen değil, öğrencilerine bazen bir anne, bazen […]

41 yıllık öğretmenlik hayatında binlerce öğrenci yetiştiren Ankara Şehit Harun Parlak İlkokulu öğretmeni Emine Taş, 2018 yılında yakalandığı kanser hastalığından sonra meslek hayatına ara vermek zorunda kaldı. Yoğun bakıma alınan ‘eğitim meleği’ Emine Taş’ı, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmıyor.

Ankara Şehit Harun Parlak İlköğretim Okulu’nun öğretmeni… O sadece öğretmen değil, öğrencilerine bazen bir anne, bazen bir abla, bazen de bir arkadaş oldu. 41 yıllık meslek hayatında binlerce öğrenci yetiştirdi, onun hakkı asla ödenmez. 2018 yılında yakalandığı amansız kanser hastalığı nedeniyle severek yaptığı öğretmenlik mesleğine ara vermek zorunda kaldı.  Hastalığını; velilerinin ve öğrencilerinin üzülmemesi için uzun bir süre sakladı.

Bu hayatta eli öpülesi ve hakkı asla ödenmeyecek iki insan vardır; biri annelerimiz, diğeri ise öğretmenlerimiz…

Ankara Şehit Harun Parlak İlköğretim Okulu 3/H öğrencileri ile 41 yıllık meslek hayatında Emine öğretmenimizin yetiştirdiği öğrenciler… Emine öğretmenimizin hakkı ödenmez, şimdi sıra sizde!!

Yakalandığı bu amansız kanser hastalığı nedeniyle Emine Öğretmenimiz Ankara Çukurambar Özel Koru Hastanesi yoğun bakımında yatmaktadır.

Dualarımız Emine Öğretmenimize. Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyor, tüm sevenlerinden dualarını bekliyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN