Millet İttifakı’nda Ekrem İmamoğlu krizi!.

Millet İttifakı’nda Ekrem İmamoğlu krizi!.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına tepki gösterdi..

İYİ Parti’den İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamasına tepkiler sürüyor. İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, “Anneleri yıllardır evlâtsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum” ifadelerini kullandı. İYİ Parti İstanbul İl Sekreteri ve Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Coşkun, “Sayın Genel başkanımızın ve partimizin ismini, hiçbir koşulda bir arada olamayacağımız kişi ve yapılarla birlikte geçirilmesini şiddetle reddediyoruz” dedi.

Ağıralioğlu, İmamoğlu’nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’la isminin geçerek kutlama yapılmasını eleştirerek, “HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ismi ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum” dedi.

İMAMOĞLU’NDAN MERAL AKŞENER VE PERVİN BULDAN’LI KUTLAMA
Ekrem İmamoğlu; sosyal paylaşım sitesi Twitter‘daki şahsi hesabından açıklamada bulundu ve “İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan’ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerinve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” ifadelerini kullandı.

BULDAN DA İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da; Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımını etiketleyerek, “Teşekkürler Sayın Başkan” dedi.

Kaynak: AHaber

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN