Koronavirüs testi pozitif çıkınca hastaneden kaçtı

Koronavirüs testi pozitif çıkınca hastaneden kaçtı

Adana’da koronavirüs testi pozitif çıkan bir kişi tedavi olmayı kabul etmedi, hastaneden kaçtı. Dakikalarca polisi peşinden koşturan kişi sonunda yakalanıp hastanede tedaviye alındı. Koronavirüs testi pozitif çıktı, hastanden kaçtı. Hem kendi canını hem de çevredekilerin canını hiçe saydı. Hamit Sönmez, yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Adana Şehir Hastanesi’ne gitti. Burada koronavirüs testi yapılan Sönmez’e koronavirüs teşhisi kondu. Ancak o […]

Adana’da koronavirüs testi pozitif çıkan bir kişi tedavi olmayı kabul etmedi, hastaneden kaçtı. Dakikalarca polisi peşinden koşturan kişi sonunda yakalanıp hastanede tedaviye alındı.

Koronavirüs testi pozitif çıktı, hastanden kaçtı. Hem kendi canını hem de çevredekilerin canını hiçe saydı.

Hamit Sönmez, yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Adana Şehir Hastanesi’ne gitti. Burada koronavirüs testi yapılan Sönmez’e koronavirüs teşhisi kondu. Ancak o tedaviyi kabul etmedi. Elindeki cam parçasıyla çalışanları tehdit edip kaçmaya başladı.

Hastane çıkışında polis önünü kesti, o ise kaçmak için hayatına son vermekle tehdit etti ekipleri. Dakikalarca direndi, en sonunda polise teslim oldu.

Sönmez, ambulansla tekrar hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

(İHA)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN