İtalya Başbakanı şokta!

İtalya Başbakanı şokta!

Koronavirüs salgınıyla perişan olan İtalya’dan gelen son dakika haber herkesi şoke etti. İtalya Başbakanı Giuseppe Conte’nin yakın koruması koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. İtalya’da Başbakan Giuseppe Conte’nin yakın korumalığını yapan polis memuru, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi. Ülkede 6 haftadır devam eden ve şu ana kadar 14 bin 681 kişinin yaşamını yitirmesine yol açan […]

Koronavirüs salgınıyla perişan olan İtalya’dan gelen son dakika haber herkesi şoke etti. İtalya Başbakanı Giuseppe Conte’nin yakın koruması koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

İtalya’da Başbakan Giuseppe Conte’nin yakın korumalığını yapan polis memuru, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi.

Ülkede 6 haftadır devam eden ve şu ana kadar 14 bin 681 kişinin yaşamını yitirmesine yol açan Kovid-19 salgını nedeniyle kayıplar devam ediyor.

İtalyan basınına yansıyan bilgilere göre, Başbakan Conte’nin yakın korumalığını yapan ve geçen ay ortasında Kovid-19 teşhisi konulan 52 yaşındaki Giorgio Guastamacchia, bu sabah saatlerinde öldü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN