Hurdacılık Zor Mu?

Hurdacılık Zor Mu?

Gerekli olan ruhsat ve izinleri alın ayrıca sigorta yaptırın. Bağlı bulunduğunuz belediyenin internet sayfasına girerek başvuru formlarına ulaşın. Gerekli belgeleri ilgili kurumlardan aldıktan sonra belediyeye başvuru formunuzla müracaat edin. İşletmenizi başarılı bir şekilde yönetmek istiyorsanız gerekli olan hurdacı ruhsat ve izinleri almanız gerekir. Sigorta firmanız ile temas kurun. Metalleri taşımak ve parçalamak için kullanacağınız kamyon, […]

Gerekli olan ruhsat ve izinleri alın ayrıca sigorta yaptırın. Bağlı bulunduğunuz belediyenin internet sayfasına girerek başvuru formlarına ulaşın. Gerekli belgeleri ilgili kurumlardan aldıktan sonra belediyeye başvuru formunuzla müracaat edin. İşletmenizi başarılı bir şekilde yönetmek istiyorsanız gerekli olan hurdacı ruhsat ve izinleri almanız gerekir. Sigorta firmanız ile temas kurun. Metalleri taşımak ve parçalamak için kullanacağınız kamyon, kamyonet veya otomobillerinizi sigortalatın. Hurda metal işinde ciddi riskler ortaya çıkabilir çünkü metal kutuplar ve alüminyum kaplamalar gibi metal nesneler güvenli şekilde bağlanmazsa kurşuna dönüşmektedir.

Hurda metal işiniz için bölge ve pazar bulun. Yola çıkın ve uygun olan fırsatları keşfetmeye başlayın. Geceleri çöplerdeki metalleri parçalayıp geri dönüştürerek hurda metal işine başlayabilirsiniz. İlgili yönetmeleri okuyarak bilgi alın. İmha firmalarıyla ve konut şirketleriyle temas kurun. Garajlardaki, bodrum katlarındaki veya bahçelerdeki hurda metallerden kurtulmak isteyen ev sahiplerine ulaşabilmek için gazetelere ilan verin.

Hurda metalleriniz için alıcılar bulun. Telefon rehberlerinden ve internetten çevrenizdeki geri dönüşüm merkezlerini araştırın. Hepsiyle temas kurun ve alüminyum, çelik ve diğer metallerin piyasa fiyatlarını öğrenin. En iyi ücreti teklif eden geri dönüşüm merkezine hurda metallerinizi götürün. Bu süreci her hafta tekrarlayın. Ancak hurdacı piyasayı izlemeye devam edin ve hurda metalleriniz için en iyi fiyatı aldığınızdan emin olun.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN