Güzeltepe 64 Parsel’de Halk GYO destekli kentsel dönüşüm

Güzeltepe 64 Parsel’de Halk GYO destekli kentsel dönüşüm

Güzeltepe Mahallesi 64 Parsel’de, bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesi için biraraya gelen Halk GYO, Bahaş Holding ve Reyhan İnşaat Müşaviri Hamit Çalışır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret etti.

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) desteğiyle kentsel dönüşümün başlayacağı Güzeltepe 64 Parsel’deki projeye ilişkin bir açıklama yapan Reyhan İnşaat Müşaviri Hamit Çalışır, söz konusu parselin bölünmeyeceğini, TOKİ veya Üsküdar Belediyesi’nin bu parselde bir projesi olmadığını söyledi.

Üsküdar Gazetesi’ne özel konuşan Reyhan İnşaat Müşaviri Hamit Çalışır, şunları söyledi,

“Geçtiğimiz günlerde, Bahaş Holding sahibi Saim Bahadır ve Reyhan İnşaat sahibi Celal Demirtaş ile birlikte, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’i makamında ziyaret ettik. Başından beri, 64 Parsel’in bölünmeyeceğini söyleyen Başkan Türkmen, bir an önce 3’te 2 çoğunluğa ulaşmamızı, Riskli Alan ve 6306 sayılı yasayı uygulamak istediklerini ifade etti. Başkanımız ayrıca, TOKİ veya belediyenin bu parselde bir projesi olmadığını, 64 Parsel’de kentsel dönüşümün Halk GYO ile ada bazında yapılacağını tekrarladı. Bu beyanı, yazılı olarak da duyuracağını söyledi. Bu kararlılık ve desteği için hissedarlarımız adına Belediye Başkanımız sayın Hilmi Türkmen’e, 64 Parsel sakinleri için müjde verdi.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN