Fatih Terim, Arda Turan’ın aldığı cezaya tepki gösterdi

Fatih Terim, Arda Turan’ın aldığı cezaya tepki gösterdi

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor’u evinde ağırlayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, PFDK tarafından Fenerbahçe maçı sonrasında soyunma odasındaki küfürlü ifadeleri nedeniyle 2 maç ceza verilen Arda Turan için konuştu ve tepki gösterdi.

“EMSALİ, ÖRNEĞİ OLMAYAN BİR KARAR”

Arda’nın sözlerinin içinde adı geçtiği için ceza çıktığını söyleyen deneyimli hoca, “İçinde Fatih Terim adı geçtiyse, herhalde az vermeyelim, yakışmaz demişlerdir. Öyle düşündüler diye varsayıyorum her zaman olduğu gibi. Emsali, örneği olmayan bir karar ama Galatasaray forması giymesi, ceza alması için, hatta ağır ceza alması için yeterli. Yapılan birçok hukuksuzluğu ben bekliyorum. Ne ceza var, ne sevk etme var, ne herhangi bir kurumun açıklaması var… Belki de ödül verecekler. Birdenbire, takımımızın en iyilerinden olan takım kaptanımız, 2-5 arası cezadan en son 2’ye düşüyor. Fatih Terim adı geçince ayıp olmasın, alınırlar diyorlar ve fazla veriyorlar herhalde.” diye konuştu. (HaberTürk)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN