Fatih Portakal’a tepki yağıyor: Bu neyin kara propagandası! Derdiniz ne kardeşim?

Fatih Portakal’a tepki yağıyor: Bu neyin kara propagandası! Derdiniz ne kardeşim?

Türkiye koronavirüse karşı kenetlendi ve teyakkuza geçti. Fox TV Anahaber Sunucusu Fatih Portakal bir kez daha, devlet ile milletin ele ele vererek yürüttüğü mücadeleyi hedef aldı. Manipülatif paylaşımlarla devletin koronavirüs ile mücadelesini karalayan Fox TV’ye sosyal medyadan tepki yağdı. Portakal’a tepki gösterenlerin arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı İsmail Cesur da yer aldı. Cesur, “Derdiniz […]

Türkiye koronavirüse karşı kenetlendi ve teyakkuza geçti. Fox TV Anahaber Sunucusu Fatih Portakal bir kez daha, devlet ile milletin ele ele vererek yürüttüğü mücadeleyi hedef aldı. Manipülatif paylaşımlarla devletin koronavirüs ile mücadelesini karalayan Fox TV’ye sosyal medyadan tepki yağdı. Portakal’a tepki gösterenlerin arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Danışmanı İsmail Cesur da yer aldı. Cesur, “Derdiniz nedir kardeşim, neyin kara propagandası bu?” diyerek Fox’un maksatlı haberine tepki gösterdi. Haberin, Başkan Erdoğan’ın birlik ve beraberlik çağrılarının ardından yapılması dikkat çekti.

Türkiye koronavirüs ile mücadeleye odaklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başkanlık ettiği Bilim Kurulu’nun önerileri Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile bir bir hayata geçriliyor. Devlet her alanda vatandaşlarına koşarken, Başkan Erdoğan, “Bu günlerde bir olmayacaksak, ne zaman beraber olacağız” diyerek herkesi seferberliğe davet etti. 83 milyon tek yürek olurken, Fox TV yine skandal işlerle Türkiye’nin birlik ve baraberliğini hedef alıyor. Devletin seferberlik ilan ettiği günlerde CHP’li belediye başkanlarının çalışmaları ile hükümeti kızdırdığı yalanını öne süren Fatih Portakal ve Fox TV’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Danışmanı İsmail Cesur’dan sert tepki geldi. Cesur, “Derdiniz nedir kardeşim, neyin kara propagandası bu?” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN BİRLİK BERABERLİĞİNİ YİNE HEDEF ALDILAR

Fox TV sık sık muhalefetin sözcülüğüne soyunduğu haberlerle gündeme geliyor. Fox’un birlik beraberliği hedef alan haberlerini koronavirüs salgını bile durduramadı. Fatih Portakal’ın sunduğu ‘Fox Anahaber’ programında CHP’li belediye başkanlarının çalışmalarının, hükümeti kızdıracağı şeklinde bir haber servis edildi.

Türkiye’nin koronavirüse karşı teyakkuza geçtiği günlerde 83 milyonun dayanışmasını hedef alan haber, birçok kişinin tepkisini çekti. Fox’un haberine tepki gösterenler arasında Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur da yer aldı. Cesur, devletin teyakkuzda olduğunu ve koronavirüs salgını ile mücadele ettiğini belirtti, “Derdiniz nedir kardeşim, neyin kara propagandası bu?” ifadeleri ile Fatih Portakal’a sert tepki gösterdi.

CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI’NDAN SERT TEPKİ

Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur, Fox TV’nin doğrudan birlik beraberliği hedef alan haberine sosyal medya hesabı Twitter’dan şu sözlerle tepki gösterdi:

Ülke pandemi ile mücadele ediyor; devlet, hükümet teyakkuz halinde, FOX TV ve Fatih Portakal’ın gündemine, manşetine bakın: “Yine Kızdırcaklar”

Derdiniz nedir kardeşim, neyin kara propagandası bu?

(SABAH)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN