Doğa’da 469 öğrenci TEOG-2’de tüm soruları yanıtladı

Doğa’da 469 öğrenci TEOG-2’de tüm soruları yanıtladı

Doğa Koleji’nden 469 öğrenci, TEOG-2’de tüm soruları doğru yanıtlayarak, önemli bir başarıya imza attı.

Doğa Koleji TEOG-2’deki başarısı devam ediyor. Son yapılan TEOG-2’de 469 Doğa Koleji öğrencisi tüm sorulara doğru yanıt verdi. Akademik başarının sırrını, “Nitelikli kadro ve ekip çalışması” olarak açıklayan Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle “Bu gurur hepimizin. Bu başarı; öğretmen, öğrenci ve veli ortak çalışması ile gerçekleşmiştir” dedi.

Lüle amaçlarının, eğitimin kalitesini arttırarak dünyaya entegre gençler yetiştirmek ve dünya standartlarının üstündeki bir eğitimle mutlu bir gelecek oluşturmak olduğunu belirterek, “Amacımız sadece kurum için başarı değil, Türkiye’deki eğitim standartlarını yükseltmek ve diğer kurumlara bunun örnek olması” dedi. Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri ile diğer eğitim kurumlarına danışmanlık yapabileceklerini ifade eden Lüle, müfredatlarını onlarla da paylaşabileceklerini kaydetti.

“BAŞARININ MİMARLARI ÖĞRETMENLER, ÖĞRENCİLER, VELİLER”

Akademik başarılarının mimarlarının öğretmenler, öğrenciler ve veliler olduğunu belirten Lüle, öğretmenlerini titizlikle seçtiklerini ve öğretmen akademileri ile onların yeteneklerini geliştirdiklerini, eğitimde başarının ilk koşulunun kaliteli öğretmenlerden geçtiğini vurguladı.

Doğa Kolejine özgü eğitim modeli t-MBA modelini geliştirdiklerini dile getiren Lüle, “Bu eğitim modeli ile geleceğin liderleri genç yaşta yetişiyor. Doğa Koleji öğrencileri dünyayı, hem yönetsel hem de ekonomik ve stratejik açıdan yorumlayabilme yetisi kazanıyor” dedi. 10 yıldır t-MBA zirvesi yapıldığını ve iş dünyasının duayenleriyle, öğrencilerini buluşturduklarını belirten Lüle, şöyle devam etti: “Öğrenciler aldıkları girişimcilik dersleriyle hem özgüvenli yetişiyor hem iş dünyasının kodlarını öğreniyor hem de üniversite eğitimiyle tanışmış oluyor.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN