Cristiano Ronaldo tarihe geçiyor! 1 milyar dolar…

Cristiano Ronaldo tarihe geçiyor! 1 milyar dolar…

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo tarihe geçti. Dünyaca ünlü Forbes dergisi, Juventuslu yıldızın yıllık kazancının 1 milyar doları aştığını açıklarken, ‘milyar dolarlık ilk futbolcu’ ifadesini kullandı. Kariyeri boyunca 1 milyar dolar kazanan ilk futbolcu olan Ronaldo, bu alanda 3. sporcu olacak. Dünyanın en iyi futbolcuları arasından gösterilen Ronaldo, her geçen gün servetini katlamaya devam ediyor. Dünyanın corona virüsü ile mücadele […]

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo tarihe geçti. Dünyaca ünlü Forbes dergisi, Juventuslu yıldızın yıllık kazancının 1 milyar doları aştığını açıklarken, ‘milyar dolarlık ilk futbolcu’ ifadesini kullandı. Kariyeri boyunca 1 milyar dolar kazanan ilk futbolcu olan Ronaldo, bu alanda 3. sporcu olacak.

Dünyanın en iyi futbolcuları arasından gösterilen Ronaldo, her geçen gün servetini katlamaya devam ediyor.

Dünyanın corona virüsü ile mücadele ettiği dönemde liglerin askıya alınmasından dolayı ekonomik olarak zor günler geçiren Juventus’la maaş indirimi konusunda anlaşan Ronaldo, 10 milyon eurodan vazgeçti.

Portekizli yıldız, dünyaca ünlü Forbes dergisi tarafından, ‘milyar dolarlık servete ulaşan ilk futbolcu olarak duyuruldu. Ronaldo 31 milyon euroluk maaşından 10 milyon euro indirime gitmesine rağmen tarihe geçecek.

Milliyet

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN