CHP’li, vekilden skandal terör açıklaması! ‘Bu kadar olmaz’ dedirtti

CHP’li, vekilden skandal terör açıklaması! ‘Bu kadar olmaz’ dedirtti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, HDP ağzıyla konuşarak Türkiye’nin terörle mücadelesinden ‘savaş’ politikası olarak bahsetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Van İl Başkanlığı’nın Olağan Genel Kuruluna katılarak divan başkanlığı yaptı. Seçimlerde HDP ile gizli ittifak halinde olan CHP’li Kaya, kahraman Mehmetçik’in kar kış demeden terörle mücadelesini karalamaya çalışarak ‘savaş’ politikasından bahsetti.

CHP’li Kaya, “CHP Cumhuriyeti kuran partidir; artık bu bölgede tabela partisi olmaya tahammülümüz yok. Van’da da, Diyarbakır’da da, Şanlıurfa’da da, Mardin’de de, Batman’da da, Siirt’te de, Hakkari’de de, Bitlis’te de, Bingöl’de de, Şırnak’da da, Ağrı’da da halkın umudu biz olmalıyız.” dedi.

SKANDAL SÖZLER! TERÖRLE MÜCADELEYE ‘SAVAŞ POLİTİKASI’ DEDİ

Barışın umudu CHP’dir iddiasında bulunan ve terörle mücadeleyi ‘savaş’ politikası olarak yorumlayan Kaya, “Kürt sorununun, askeri yöntemlerle çözülemeyeceğini yaşadığımız acılardan öğrendik. Kürt sorununu savaş politikalarıyla, silahla çözmeye çalışmak, yaralarımızı derinleştirmekten öteye gitmeyecektir. Birbirimizi öldürmekle, tehditle, sivilleri, askeri, polisi öldürmekle Kürt sorunu çözülemez.” ifadelerini kullandı. 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN