CHP’de boykot tepkisi

CHP’de boykot tepkisi

CHP yönetimi, CNN Türk’ü boykot kararı almıştı. Bu karara uyulmadığını ve adil davranılmadığını belirten bazı CHP’li isimler parti yönetimine tepkili. “Başkanlar boykotu delince parti disiplin kurulu görmezden geliyor. ‘Düz üye’ ekrana çıkınca ihraç ediliyor. İhraç edilen isimlerden özür dilenmeli” eleştirisinde bulunan CHP’liler, ihraç edilen isimlerin üyeliklerinin yeniden verilmesini istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz yılın başında, “partililere tuzak kurulduğu” ve “gerçeklerin çarpıtıldığı” gerekçesiyle CNN Türk’e hiçbir CHP’linin çıkmaması kararı almıştı.

Alınan kararın ardından kanala konuk olan parti üyeleri Ümit Kocasakal, Avukat İrem Çiçek ve eski milletvekili Mehmet Sevigen, CHP yönetimi tarafından ihraç edilmişti.

CHP’li bazı isimler, son zamanlarda bu yasağa uyulmadığını belirterek, boykotun başkan konumundaki isimlere serbest, partili isimlere ise yasak olduğunu vurgulayarak tepki gösterdi.

“Olan ihraç edilenlere oldu”

CHP Gençlik Kolları eski Genel Başkan Yardımcısı Yiğit Acar, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun CNN TÜRK’e açıklama yapması sonrası gösterdiği tepkide, “Partimizin 2020 yılı başında ilan ettiği CNN TÜRK boykutu fiili olarak bu gece bitti galiba. İstanbul İl başkanı ve Grup başkanvekili Cnn’e açıklama yapıp, mesaj gönderiyorsa boykot var demenin hiçbir anlamı kalmamıştır. Olan sadece ihraç edilen İrem Çiçek’e oldu” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN