Arınç’la ilgili çarpıcı sözler: Kimsenin kılı kıpırdamıyor

Arınç’la ilgili çarpıcı sözler: Kimsenin kılı kıpırdamıyor

Yazar Ersoy Dede, bugünkü yazısında sert sözlerle eleştirdiği Bülent Arınç’ın istifa etmesi gerektiğini söyledi. Dede

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, “Arınç’ın Beştepe için taşınacak hali kalmadı” başlıklı yazısında Bülent Arınç’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görevden almasını beklemeden istifa etmesi gerektiğini savundu.

İşte o yazı; “Vaktiyle nasıl bir ilişki içine girmiş ne sözler vermiş de bağlamışsa kendini, şimdi yatıyor Fetöcülerin hukuku, kalkıyor Fetöcülere yapıyan zulüm. Devletin, bu millete hizmet için kendisine verdiği maaşı bile Fetö soruşturmasıyla açığa alınanlarla paylaştığını söyleyecek kadar cüretkar.

Fetöcüler tarafından bombalanan milletin evi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden aldığı maaşı Fetöcülere verdiğini söylüyor ve kimsenin kılı kıpırdamıyor arkadaş..

“ÇEVRESİNDE FETÖ’CÜ KAYNIYOR, ULUSAL GÜVENLİK SORUNU” – Bir de farkındaysanız adamın etrafı Fetöcülerle çevrili.. Herkes kendi sağına soluna baksın. Fetö nedeniyle kamudan ihraç edilmiş kaç arkadaşınız var? Herkes kendine bu soruyu sorsun.. Bülent Arınç’ın bütün arkadaşları neredeyse bu durumdaymış meğer.. Evine temizliğe gelen hanım, daire başkanlığından atılmış. Çevresindeki bir başka kadının eşi polismiş eskiden.

Şimdi limon satıyormuş. Bir yumurtacısı varmış genel müdür.

Bir pompacı tanıyormuş danıştay hakimi. Bir genel müdür varmış bulaşıkçılık yapıyormuş. E çevresi Fetö ile bu kadar dolu olan bir adamın Fetö’den başka bir önceliğinin olmaması gayet anlaşılır.. Ancak sağında solunda bu kadar Fetöcü olan birinin Beştepe’de bulunması, bir ulusal güvenlik sorunu değil midir?

“YOLU AÇIK OLSUN”– Artık Arınç’ın Beştepe için, taşınacak hali kalmamıştır. Liderimizin canına kasteden bu vatanı işgale kalkan alçak bir terör örgütüyle arasına mesafe koymayı başaramamış birinin Beştepe’de olması kabul edilemez.

Lider Erdoğan, Arınç’a ‘git’ der mi bilemem. Ama bizzat Arınç’ın yapması gereken, daha fazla yük olmadan Beştepe’den uzaklaşmak. Kendini daha da fazla bitirmeden. Siyaset yapmak istiyorsa, ona beklediği değeri gösterebilecek hareketler olduğunu görüyoruz. Yolu açık olsun..”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN