Antalya’da katliam gibi kaza: 6 ölü

Antalya’da katliam gibi kaza: 6 ölü

Antalya’nın Serik ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu katliam gibi kaza meydana geldi.

Aynı araç içinde bulunan 5 kişinin akraba olduğu ve başsağlığına giderken vefat ettikleri öğrenildi. 7 ay önce evlenen Ateş çiftinden Sevgi Ateş’in ise hamile olduğu belirlendi. Korkunç kazada 6 kişi hayatını kaybetti.

Korkunç kaza, saat 19.00 sıralarında Serike bağlı Sarıabalı Mahallesi Devlet Su İşleri kanal yolunda meydana geldi. Mehmet Ali Em yönetimindeki 07 AOF 750 plakalı otomobil, sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 ANJ 366 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle kontrolden çıkan 07 ANJ 366 plakalı otomobil yol kenarındaki dereye yuvarlandı. Kazayı görenler polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kazazedelere müdahale etti. Otomobilde sıkışan sürücü Mehmet Ali Emin durumunu kontrol eden sağlık ekipleri, yaşamını yitirdiğini belirledi.

Derede yan yatan ve yarısı suyun içinde duran otomobildeki 5 kişinin çıkarılması için ise itfaiye ekipleri seferber oldu. Otomobilden çıkarılan Harun Can Ateş, Sevgi Ateş, Şükriye Ateş, Sevda Em ve Gülsüm Em’in hayatlarını kaybettiği belirtildi.. 

Antalyada katliam gibi kaza: 6 ölü

7 AY ÖNCE EVLENEN GENÇ ÇİFT KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada yaşamını yitiren Harun Can Ateş ve Sevgi Ateş’in geçen yıl ağustos ayında evlendiği öğrenildi. Harun Can Ateş’in oto yıkama işi yaptığı, Sevgi Ateş’in ise Serik Belediyesi’nde çalıştığı belirtildi. Sevgi Ateş’in hamile olduğu da kaydedildi.

Antalyada katliam gibi kaza: 6 ölü

BAŞSAĞLIĞINA GİDERKEN KAZA YAPTILAR

Yapılan inceleme sonucunda kazada yaşamını yitiren 5 kişinin yakın akraba oldukları ve bir tanıdıklarına başsağlığına gittikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. (DHA)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN