Anne yüreği dedirtti: Hasta yavrusunu ağzında acile taşıdı

Anne yüreği dedirtti: Hasta yavrusunu ağzında acile taşıdı

Anne kedi hasta yavrusunu bir hastanenin acil servisine kadar ağzında taşıyarak sağlıkçılara bıraktı. Kedinin görüntüleri yürekleri ısıttı.

Annelik insanda ve hayvanlar aleminde aynı etkiyi aynı içgüdüyü sağlıyor. Geçtiğimiz günlerde Merve Özcan isimli bir kullanıcının Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım bunu daha iyi anlamamızı sağladı. Özcan’ın acil serviste anne kedinin yavrusunu getirdiği anlara ait fotoğrafları, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Acil servisteki görevli sağlık çalışanlarının yavru kediye ilgisi ise görenlerin yüreğini ısıttı.

YAVRUSUNU AĞZINDA ACİLE TAŞIDI

Sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri; anne kedinin, hasta olan yavrusunu ağzında taşıyarak bir hastanenin acil servisine götürmesi oldu. Merve Özcan adlı kullanıcının çektiği fotoğrafları Twitter hesabından paylaşması ile gündem olan anne kedi, hasta yavrusunu ağzında taşıyarak hastaneye götürerek sağlıkçılardan yardım istedi.

SAĞLIKÇILARIN İLGİSİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Acil servis çalışanlarının hemen yavru kediye yardım etmesi, anne kedinin doktor ve hemşirelerin yanından ayrılmayıp yavrusunu takip etmesi ise görenleri mest etti. Serviste minik yavrunun bakımı yapılırken, anne kediye de süt ve mama verildi. Hastane çalışanları yavru kediye yaptıkları müdahalenin ardından veterinere yönlendirerek tedavi sürecinin tamamlanmasını sağladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN