Altun’dan Irak’ın kuzeyinde şehit düşen askerler için taziye mesajı

Altun’dan Irak’ın kuzeyinde şehit düşen askerler için taziye mesajı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kartal 2 harekat bölgesinde şehit olan iki askerimiz için, Türkiye’nin güneyinde bir devlet kurulmasına asla müsaade edilmeyeceğini belirterek, “Türkiye, terörün kökünü kazımaya kararlıdır” dedi.

Milli Savunma Bakanlığı, Gara Bölgesinde devam eden Pençe Kartal -2 Harekatında 2 askerin şehit, 4 askerin de yaralandığını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, twitter hesabından bir açıklama yaptı. Altun mesajında şunları ifade etti:

MUZAFFER EYLE ALLAH’IM
“Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi; bedeli ne olursa olsun Türkiye’nin güneyinde devlet kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Bu amaçla Irak ve Suriye’nin kuzeyinde bir terör koridoru kurulmaması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Muzaffer eyle Allah’ım!

TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIMAYA KARARLIDIR
Hain terör örgütü PKK ile yıllardır süren amansız mücadelemiz, izlediğimiz kararlı güvenlik politikaları ve hızla gelişen millî savunma sanayimizle birlikte başarıyla nihayete ermek üzeredir. Türkiye, terörün kökünü kazımaya son derece kararlıdır.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kartal 2 harekât bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Kahramanlarımızın mekanları cennet olsun. Başımız sağolsun.” (SABAH)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN