Alman gazetesinden akılalmaz Türkiye haberi

Alman gazetesinden akılalmaz Türkiye haberi

Her fırsatta FETÖ’nün sözcülüğünü yapan, terör örgütü PKK propagandası haberlerini manşetine taşıyan, Türkiye düşmanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı ile bilinen Alman Welt gazetesi bu kez de ekonomiyi kötülemek için sahne aldı.

Alman gazete her fırsatta FETÖ avukatlığı yapmasıyla tanınıyor. En son ocak ayında Pensilvanya’daki terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile röportaj yaparak, Türkiye’yi kötülemişti.

Türkiye karşıtı provokatif haberleriyle bilinen gazete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya ziyaretini provoke etmişti. Almanya’nın FETÖ’cü darbeciler üzerinden Türkiye’ye şantaj yapması gerektiğini belirten gazetenin bir haberinde, “Almanya, Erdoğan’ı durdurmak için ne yapabilir? Başbakan Merkel, darbe girişimi sonrasında tutuklanan tüm Türklere iltica imkanı sunsun” ifadelerine yer verilmişti.

Sayfalarını çoğu kez teröristlere açan Axel Springer grubu gazetesi en son skandal bir habere daha imza atarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa haberini ve yaşanan gelişmeleri hadsiz yorumlarla okuyucularına sunmuştu.

BU SEFER DE EKONOMİ ÜZERİNDEN VURMAYA KALKTILAR

Almanya ekonomisi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle finansal kriz döneminden de daha derin bir resesyon riskiyle karşı karşıya kalırken, ülkede yüzde 6.5’lik hatta bazılarına göre yüzde 10’luk küçülme konuşulurken, Welt diline Türk ekonomisini doladı. Türkiye’nin döviz rezervi kalmadığını hatta ülkenin iflas ettiğine dair yalan haberler yaymaya başladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN