Ali Koç’tan taraftara transfer müjdesi

Ali Koç’tan taraftara transfer müjdesi

Son dakika Fenerbahçe transger haberi… Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Eden Hazard iddialarını yalanlarken Vedat Muriqi’nin de gündemlerinde olmadığını söyledi. Koç ayrıca bir tane kanat transferi yapacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3-1 kazanılan MKE Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Eden Hazard iddialarını yalanlayan Ali Koç, Perotti’nin ayrılacağının sinyalini verdi. Ali Koç, Vedat Muriqi’nin gündemlerinde olmadığını bildirirken kanat transferine de vurgu yaptı.

Mesut’un henüz imza atmadığının altını çizen Koç, “Rüya daha gerçekleşmedi. Orada da doğru istikamette önemli adımlar atıyoruz. Mesut’a ve ailesine hem kulübüne hem de memleketine ‘hoş geldiniz’ diyorum.” dedi.

“Mesut’un gelmesi büyük bir futbolcu transferi aynı zamanda büyük bir marka transferi. Bunu da cumartesi akşamından itibaren gördük.” sözlerini kullanan Koç, şöyle konuştu:

Hem sosyal medyada hem de dünya çapındaki geleneksel medyada transferinden ne kadar çok bahsedildiğini gördük, milyonlarca kişiye ulaştı. Zaten kendisinin 50 milyona yakın takipçisi var. Bizim için önemli olan Mesut’un takımın bir parçası olması. Bu takımın her bir futbolcusu değerlidir, onlara da liderlik yapması, hünerlerini göstermesi. Mesut’un ne olduğunu dünyaya bir kez daha göstermesini ve şampiyonluk mücadelemizde de çok büyük bir avantaj sağlamasını da bekliyoruz. Evet geçmişte de büyük isimler, kariyerlerinin belirli dönemlerinde Türkiye’ye geldiler ve beklenenler gerçekleşmedi. Burada öyle bir endişemiz yok, en büyük arzumuz en kısa zamanda bildiğimiz Mesut’un Türkiye’de küçüklüğünden beri aşık olduğu takımına ve yıllardır dönmek istediği ülkesinde bu hünerlerini göstermesi. Mesut’la diğer büyük isimler arasında bir fark var, onlar elin oğlu, Mesut evin oğlu. Mesut evine geldi, memleketine geldi, tuttuğu takıma geldi. Orada büyük bir fark görüyorum ve bu farkı da çok önemsiyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN