ABD’yi sarsan gelişme! Onlarca asker koronavirüse yakalandı

ABD’yi sarsan gelişme! Onlarca asker koronavirüse yakalandı

ABD Savunma Bakanlığı, orduda görev alan 1648 kişinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Koronavirüs testi pozitif çıkan asker sayısının 978 olduğu belirtildi. ABD Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) bağlı personel ve asker aile bireylerinde yeni tip corona virüs (Covid-19) vaka sayısı 1648’e, ölü sayısı ise 6’ya yükseldi. Pentagon’dan yapılan açıklamada, Kovid-19 testi pozitif çıkan asker sayısının 978’e yükseldiği, ölü […]

ABD Savunma Bakanlığı, orduda görev alan 1648 kişinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Koronavirüs testi pozitif çıkan asker sayısının 978 olduğu belirtildi.

ABD Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) bağlı personel ve asker aile bireylerinde yeni tip corona virüs (Covid-19) vaka sayısı 1648’e, ölü sayısı ise 6’ya yükseldi.

Pentagon’dan yapılan açıklamada, Kovid-19 testi pozitif çıkan asker sayısının 978’e yükseldiği, ölü sayısının ise 1 olduğu ifade edildi.

Sivil personelden 306’sının testinin pozitif çıktığı belirtilen açıklamada, 2’sinin de hayatını kaybettiği vurgulandı.

Asker aile bireylerinde vaka sayısının 256’da kaldığı, ölü sayısının ise 1 olduğu belirtilen açıklamada, sözleşmeli personel olarak görev yapanlarda da vaka sayısının 108’e, ölü sayısının 2’ye yükseldiği bilgisi verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN