41 yıllık öğretmen Emine Taş, hayata gözlerini yumdu

41 yıllık öğretmen Emine Taş, hayata gözlerini yumdu

Ankara Şehit Harun Parlak İlkokul öğretmeni Emine Taş, 2018 yılında yakalandığı hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 2018 yılında yakalandığı kanser hastalığından sonra 41 yıllık eğitim hayatını ara vermek zorunda kalan Emine Taş, hayata daha fazla tutunamadı ve tedavi gördüğü Özel Koru Ankara Hastanesi‘nde vefat etti. Taş‘ın ölümü ailesi ve sevenlerini büyük üzüntüye boğdu. […]

Ankara Şehit Harun Parlak İlkokul öğretmeni Emine Taş, 2018 yılında yakalandığı hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

2018 yılında yakalandığı kanser hastalığından sonra 41 yıllık eğitim hayatını ara vermek zorunda kalan Emine Taş, hayata daha fazla tutunamadı ve tedavi gördüğü Özel Koru Ankara Hastanesi‘nde vefat etti. Taş‘ın ölümü ailesi ve sevenlerini büyük üzüntüye boğdu.

Eğitim hayatında binlerce öğrenci yetiştiren Emine Taş, en sonra Ankara Şehit Harun Parlak İlkokulu’nda görev yapıyordu. 2 yıl önce kanser olduğunu öğrenen Taş, üzülmesinler diye hastalığını velilerden ve öğrencilerden uzun süre saklamak zorunda kaldı.

Eğitim camiasında, “O sadece öğretmen değil, öğrencilerine bazen bir anne, bazen bir abla, bazen de bir arkadaş oldu. 41 yıllık meslek hayatında binlerce öğrenci yetiştirdi. Onun hakkı asla ödenmez” sözleriyle anılan Emine Taş’ın cenazesi, 1 Haziran Pazartesi günü Ankara Yenimahalle’de öğle namazından önce saat 12:00’de kılınacağı belirtildi. Merhume, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Geniş bilgi için:

Bora Atalay (Oğlu): 0507 646 93 60

Tolga Atalay: (Oğlu): 0505 489 11 69

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN